[:ca]Innauguració[:es]Inauguración[:]

[:ca]El passat dia 18 de novembre vaig fer la inauguració de la botiga. Van haver-hi un munt de nervis previs, minuts abans de les 19h de la tarda encara estava ultimant detalls i tenia els nervis a flor de pell…

Fins que a les 18:55h va arribar un regal, una preciosa orquídia regal de la Jess i el Jordi que em va fer obrir els ulls, si, estava passant, per fi podia complir un dels somnis que tenia des de ven petitona, obrir la meva botigueta!

Van ser tres setmanes de bogeria, reformes, obres, pintura, fusta, parquet, humitats, etc. però tot l’esforç a valgut la pena, i tan si ha valgut!

Vull donar les gràcies a cada una de les persones que m’han aguantat i donat suport durant aquest procés, en especial a muns pares, Marta i Carles, ma germana, la Judit i per descomptat a l’Albert.

 [:es]El pasado día 18 de noviembre hice la inauguración de la tienda. Hubieron un montón de nervios previos, minutos antes de las 19h de la tarde todavía estaba ultimando detalles y tenía los nervios a flor de piel…

Hasta que a las 18:55h llegó un regalo, una preciosa orquídea regalo de la Jess y Jordi que me hizo abrir los ojos, si, estaba pasando, por fin podía cumplir uno de los sueños que tenía des de vende pequeñita, abrir mi tienda!

Fueron tres semanas de locura, reformas, obras, pintura, madera, parquet, humedades, etc. pero todo el esfuerzo a valido la pena, y tanto si ha valido!

Quiero dar las gracias a cada una de las personas que me han aguantado y apoyado durante este proceso, en especial a mis padres, Marta y Carles, mi hermana, Judit y por supuesto a Albert.

[:]

1 Comment

  1. Nuraia 20 de desembre de 2017 at 19:19

    M’encanta la teva botiga, Anna, és màgica.

    Petons!

    Reply

Leave A Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *