Què és Mil Estels?

Hola, sóc l’Anna! la creadora que està darrere de Mil Estels.

Quantes vegades hem demanat desitjos a un estel fugaç? Jo, mil vegades. Mil vegades el mateix desig… Obrir la meva “botigueta”. Mil Estels és més que una botiga on pots trobar artesania i disseny, és un somni fet realitat.

És un desig que tenia des de molt petitona. Sempre m’ha agradat molt tot el món de l’artesania i de crear coses amb les teves mans, siguin funcionals o decoratives. Trobo fascinant el milió de coses que es poden arribar a fer si fas volar la imaginació i creativitat.

Mil Estels és un espai on el disseny i l’artesania van agafats de la mà. Aquí trobaràs productes de les dues marques que jo mateixa he creat, dissenyat i tirat endavant, Melmelada de maduixa i Blauet de Sitges i material artístic.

milestels

Melmelada de maduixa són productes fets a mà amb un punt de dolçor on el material protagonista és la tela. Tot és fet 100% a mà, des d’escollir les teles amb les combinacions, tallar-la, cosir la cremallera, estampar els motius, tancar, empaquetar, etc. És un treball que realitzo amb molta cura, ja que cada peça és única i la tracto com a tal.

I Blauet de Sitges, una marca de productes locals de Sitges, on els estampats de la Festa Major tenen un protagonisme molt especial. La combinació de tota l’explosió de colors em fascina!

Mil Estels volia que fos un espai on la creativitat i l’artesania tenen un paper molt important per tan també podràs trobar diferents materials per a poder realitzar les teves creacions.

Finalment, comentar que també s’ofereixen els serveis de disseny gràfic, web, de producte i aparadorisme.

Artesania

Mil Estels pots trobar productes de les marques: Melmelada de maduixa, Blauet de Sitges, Anhelo de Riberas, 3D Traca i MonCreacions. Les dues primeres creades per mi mateixa i la resta per creadors del poble. Productes que han estat dissenyats i produïts per nosaltres, artesanes locals de Sitges.

Disseny

A part d’artesania a Mil Estels oferim el servei de disseny gràfic, web i de producte. Si tens alguna idea i la vols fer possible, una idea d’imatge per un negoci, una invitació de casament, etiquetes per uns detalls, una web / blog, pregunta i t’envie’m informació detallada de tot el que necessitis.

Vols fer un cop d'ull al meu porfoli?

Estem al cor de Sitges, al Carrer Sant Josep nº21