Preguntes freqüents

És clar que sí! Un cop has decidit el producte a regalar i estàs en el procés de pagament i enviament, en l’espai destinat a comentaris em comentes que vols que estigui embolicat per regal i si vols que posi algun missatge en concret a la targeta d’enviament.

El temps d’enviament pot variar segons l’estoc fabricat que tingui en
el moment de la compra. Moltes vegades el producte està disponible però sinó acabo treballant sobre comanda, així que si no està disponible en el moment triguo uns 3 dies a manufacturar.

Tots els enviaments nacionals (Espanya) es fan a través de l’empresa Correos Express. El paquet es rebrà entre 24h i 48h després de sortir de la botiga.

En temporades altes, com per exemple Nadal, els paquets poden patir algun retard.

Un cop el paquet sigui enviat, t’enviaré un mail amb el codi de seguiment perquè puguis saber on està en tot moment.

Sí, per descomptat. Durant el procés de compra, quan hagis de triar el tipus d’enviament, selecciona l’opció RECOLLIR A MIL ESTELS. Una vegada estigui preparada la teva comanda, rebràs un email i la podràs recollir durant l’horari de botiga.

Si canvies d’opinió i no t’agrada la teva compra, per favor notifica-m’ho en un termini de 3 dies després de rebre el paquet. Les despeses d’enviament aniran al teu compte i se’t reemborsarà el preu total menys el cost d’enviament un cop rebi el producte.

Tingues en compte que els articles a retornar han d’estar sense usar i en el seu estat original, és a dir, sense obrir el packaging.

Tots els productes de la botiga es poden rentar sense problemes, a la descripció de cada un d’ells trobaràs detallat com.

El pagament es pot efectuar mitjançant PayPal (aquest està regit per les seves normes internes). Amb targeta de crèdit, mitjançant Stripe o en el cas que prefereixis recollir la comanda a Mil Estels, en el moment de la recollida.