[:ca]

Mil Estels és un lloc on l’artesania i el disseny van agafats de la mà. Tots els productes que es venen han estat creats amb molta delicadesa y estima


* Productes destacats *


Artesania

A Mil Estels pots trobar productes de les marques: Melmelada de maduixa, Blauet de Sitges i Anhelo de Riberas. Les dues primeres creades per mi mateixa i la tercera per la meva germana. Productes que han estat dissenyats i produïts per nosaltres, artesanes locals de Sitges.

Disseny

A part d’artesania a Mil Estels oferim el servei de disseny gràfic, web i de producte. Si tens alguna idea i la vols fer possible, una idea d’imatge per un negoci, una invitació de casament, etiquetes per uns detalls, una web / blog, pregunta i t’envie’m informació detallada de tot el que necessitis.


* Apuntat a la nostra Newsletter i estigues assabentat de totes les novetats, tallers, productes, canvis, etc.! *

[mc4wp_form id=”432″]


* Estem al cor de Sitges, al Carrer Sant Josep nº16 *

[:es]

Mil Estels es un lugar donde la artesanía y el diseño van cogidos de la mano. Todos los productos que se venden han sido creados con mucha delicadeza y mimo


* Productes destacats *


Artesania

A Mil Estels puedes encontrar productos de las marcas: Melmelada de maduixa, Blauet de Sitges y Anhelo de Riberas. Las dos primeras creadas por mí misma y la tercera por mi hermana. Productos que han sido diseñados y producidos por nosotas, artesanas locales de Sitges.

Diseño

A parte de artesanía a Mil Estels ofrecemos el servicio de diseño gráfico, web y de producto. Si tienes alguna idea y la quieres hacer realidad, una idea de imagen para un negocio, una invitación de boda, etiquetas para unos detalles, una web / blog, pregunta y te enviamos información detallada de todo el que necesites.


* Apuntate a nuestra Newsletter y enterate de todas las novedades, talleres, productos, cambios, etc.! *

[mc4wp_form id=”432″]


* Estamos en el corazón de Sitges, en la Calle Sant Josep nº16 *

[:]